19869D1C-2EB0-4472-9D2D-C33DC3806F7E_Ori
badge-leed-1.png

Се продава модерно уреден

дом во центарот на Кочани

75.000 €

Галерија

Screen Shot 2020-09-25 at 19.30.14.png

План

 

Детали

 
F1172A04-471C-4B8C-A2F1-ABD47163FB40_Ori

Изградено од ултра квалитетни материјали со енергетска ефикасност - А класа. 

- 96m2 спрат ( стан во семејна зграда со посебен влез)

- 41m2 (3 помошни простории + влез)

- 18m2 (3 тераси) 

- 11m2  (гаража)

- 20m2 двор 

- 3 спални

- можност за 96m2 rooftop*

*готов план и припрема (плоча, ѕидови и кров) за rooftop 

 

Подно Греење

Апартманот е опремен со smart подно греење кое автоматски ја контролира потрошувачката на енергија. Уредот се контролира и од мобилен телеофн

Климатизација

3 инвертер клима уреди контролирани од мобилен телефон

Google Home ready

Поставени се уреди за гласовна контрола преку Google Home

Апарати за Домакинство

52' SMART 4K TV, Denon soundбar, Xbox 360, перална, сушара, машина за садови, фурна, плотна, фрижидер, микро печка, кафемат ...

Готов План За Rooftop

 

Контакт

Иван Ивановски

Раде Кратовче 5 - Кочани

+38972273227